Člani

Seznam članov društva

Trenutno je v društvu 372 samozaposlenih, zaposlenih in upokojenih likovnih umetnikov. Kandidati za članstvo se komisiji umetniškega sveta izkažejo z ustrezno izobrazbo likovne smeri, ter delom in uspešnostjo na lastnem področju. Aktivni član DLUL, ki je poravnal letno članarino društvu, ima možnost prijave na razpis za razstavljanje na skupinskih in samostojnih projektih (na različnih domačih in tujih razstaviščih).

Opomba: V seznamu so navedeni člani DLUL, ki imajo na društvu evidenčne liste;
člani, ki nimajo plačane članarine za tekoče leto,imajo status članstva v mirovanju; s plačano članarino za tekoče leto je članstvo aktivno.
Za slednja dva seznama je evidenca na DLUL.

Več informacij:

Člane društva vabimo, da spremembe in naslove svojih spletnih predstavitev sporočijo na naslov:

info@dlul-drustvo.si

Abram Uroš  Arizanović Antea  Atanasov Todorče  Avsenik Martin

B

C

Carnelutti Nina  Cedilnik Daniel  Celestina Tjaša  Centa Jože  Churnosova Elena  Cifrek Dragutin  +Ciuha Jože    Cotič Košnjek Suzana    Crnkovič Darko   Cvetko Marjeta

Č

Čadež Lapajne Dragica  Čadež Vesna  Čavrk Muhamed  Čelhar Nina  Čeligoj Andreja  Černač Janez  Černe Ikara  Černič Pretnar Mojca    Čoh Zvonko  Čudovan Simona

D

E

Erič Miha  Erič Milan  Erjavec Simona  Engelsberger Jure