VABILO k sodelovanju pri projektu OSEBNA KODA OBLEKE, do 28.2.

Spoštovani članice in člani DLUL,

Kulturno umetniško društvo Trivia vabi k sodelovanju pri izmenjavi oblek, kjer bodo odslužene obleke dobile nove lastnike. Prispevate lahko kos oblačila, ki ga ne nosite več, pa se mu še niste odpovedali, ker vas nanj veže lep spomin ali zanimiva zgodba. Ta lahko pospremi vašo obleko v novo življenje, kjer bo še naprej cenjena.

Zbrane obleke bodo za ogled, brezplačno oddajo ter branje zgodb na voljo konec marca v galeriji Spomeniškovarstveni center v Ljubljani v okviru razstave Osebna koda obleke avtorice Marije Mojce Pungerčar.

Projekt predstavlja posodobljeno različico projekta Dresscode iz leta 2002 avtoric Marije Mojce Pungerčar in danes že pokojne Veronike Klančnik. Izpostavlja socialno, kulturno, čustveno in uporabno vrednost oblačil v nasprotju z njihovo denarno vrednostjo, kar nas v teh brezstičnih časih zapovedane socialne distance lahko znova poveže.

Spletna stran projekta Dresscode
http://www.3via.org/dresscode/

Oglejte si obleke in zgodbe udeležencev pred devetnajstimi leti http://www.3via.org/dresscode/cote.htm

Kakšne zgodbe bodo obleke povedale danes?

Obleke sprejemamo do 28. februarja. Lahko se dogovorimo za osebni prevzem ali pa obleke oddate na sprejemnem mestu v galeriji DLUL na Bregu v Ljubljani.

VEČ PODROBNOSTI O SODELOVANJU:
http://www.3via.org/trivia/?p=2605

Lep pozdrav!
Marija Mojca Pungerčar

—————————-
INFORMACIJE:
041 882 593 (Mojca Pungerčar)
mojca.pungercar@guest.arnes.si
www.3via.org

—————————-

Morda vam bo všeč tudi...