Tudi drevesa so

Skupni grafični projekt študentk in študentov Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani,

Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani

ter Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru.

Vabljeni na otvoritev razstave, ki bo v sredo, 5. 6. ob 19. uri v Galeriji DLUL, Breg 22, Ljubljana.

Razstava bo na ogled do 16. 6. 2024.

Razstavljajo:

UL PEF, Oddelek za likovno pedagogiko: Neža Bobnar, Neža Bučan, Laura Caf, Katarina Lucija Cvikl, Ana Drobnič, Matija Franzutti, Nataša Gavrilović, Brina Jenko, Tina Jurić, Karin Kocič, Taja Malnar, Emilija Mežan, Selma Nezirovac, Luana Ovnik, Tea Podboj Breznik, Nika Rihtar, Nika Skok, Maruša Šlogar, Greta Trošt, Lava Vovk Petrovski

UL ALUO, Oddelek za slikarstvo: Špela Ambrož, Vanesa Hochkraut, Tinkara Herkess Nemec, Petra Leskovar Grum, Ema Kobal, Maruša Pajnič, Ana Marija Rauch, Valentin Radulović, Matej Zupan

UM PEF, Oddelek za likovno umetnost: Ana Gregorc, Vito Harum, Enej Hudej, Dominika Kohnová, Romina Kotnik Rajh, Brina Maček, Magdaléna Machalická Tjaša Metličar, Tina Mlasko,

Klara Novak, Ana Ovčar, Maja Palić, Aljaž Pintar, Monika Plajnšek, Nika Pogorevc, Neža Rak, Nadia Rožman, Pija Smodiš, Karolína Suková, Staš Trunk

Mentorice: izr. prof. mag. Zora Stančič, prof. spec. Petra Varl, doc. mag. Mojca Zlokarnik

Vodja projekta: doc. mag. Mojca Zlokarnik

Foto: Petra Varl